Eric Kerver ©

Onderhoudsschilderwerken | Binnenhuis Wanddecoratie | Styling & Advisering
Professionaliteit en kwaliteit bewezen.

Wij werken samen met diverse Verenigingen van Eigenaren (VVE's), overheidsinstanties (utiliteitsgebouwen), bedrijven en natuurlijk ook particulieren voor uiteenlopende schilderonderhoudwerkzaamheden.

Indien u het schilderonderhoud van uw woning aan Eric Kerver © uitbesteedt, dan kunt u verwachten dat uw woning gedurende een van te voren afgesproken termijn tip top in conditie wordt gehouden. De waarde van uw pand helpen we actief te vergroten, terwijl u uw vrije tijd behoudt. Bovendien krijgt u gedurende de looptijd allerhande advies en ondersteuning om de waarde van uw pand verder te vergroten.


Van een schilderonderhoudbedrijf verwacht u professionaliteit.

Door de juiste inspectie weten wij precies welk onderhoud uw huis nodig heeft en staan wij voor u paraat. Om u zo min mogelijk ongemak te bezorgen doen wij ons best om alles goed en duidelijk te plannen. Wij staan tot uw dienst, met uw wensen als uitgangspunt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij willen vooraf met u heldere afspraken maken. Geen gedoe, maar duidelijkheid over wat u kunt verwachten en wat niet. Uw tijd is ons uitgangspunt.

Alle jaargetijden voeren we onze onderhoudswerkzaamheden uit. Aan u de keus wat u kiest. We hebben klanten die liever onderhoud laten verrichten als ze er zelf bij zijn. Er zijn ook veel klanten die onze werkzaamheden liever ontlopen en ons de sleutel geven. Wij garanderen kwaliteit.

U verwacht veel van een onderhoudspartner en kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid. Daarom garanderen we u onze kwaliteit. Dit doen we door vooraf met u af te spreken wat dat voor uw woning concreet betekent. Aan het einde van de opdracht toetsen we samen met u opnieuw de criteria.

Geen verrassingen als uw huis bij ons in onderhoud is. Wij informeren u tijdig en uitgebreid over de planningen en wat er gedaan wordt. Alles op basis van uw wensen die aan het begin van de opdracht zijn opgesteld. Het creëren van meerwaarde voor uw pand is voor ons een uitgangspunt.

Uw huis is uw financiële reserve. Hoe groter die reserve, hoe blijer u wordt. We werken nauw samen met woningbezitters om de waarde van hun huizen te vergroten en de onderhoudskosten te minimaliseren.

Onze bedrijf is er niet alleen voor om winst te maken, we hebben ook een verantwoordelijkheid naar onze omgeving.