| Onderhoudsschilderwerken | Binnenhuis Wanddecoratie | Styling & Advisering
Binnehuisstyling keuken schuifwand
Eric Kerver Schilderwerken, Onderhoud Schilderwerk, Binnenhuis wanddecoratie en Styling & Advisering
  • © 2020 Eric Kerver | Vierlinghweg 36 | 2661TW Bergschenhoek | T +316-51997861 | Design en Beeld Studio Ariane Kok Stuur een mail 0

Kwaliteit

Professionaliteit en kwaliteit bewezen.

Wij werken samen met diverse Verenigingen van Eigenaren (VVE's), overheidsinstanties (utiliteitsgebouwen), bedrijven en natuurlijk ook particulieren voor uiteenlopende schilderonderhoudswerkzaamheden.

Indien u het schilderonderhoud van uw woning aan Eric Kerver © uitbesteedt, dan kunt u verwachten dat uw woning gedurende een van te voren afgesproken termijn tip top in conditie wordt gehouden. De waarde van uw pand helpen we actief te vergroten, terwijl u uw vrije tijd behoudt. Bovendien krijgt u gedurende de looptijd allerhande advies en ondersteuning om de waarde van uw pand verder te vergroten.


Van een schilderondershoudbedrijf verwacht u professionaliteit.

Door de juiste inspectie weten wij precies welk onderhoud uw huis nodig heeft en staan wij voor u paraat. Om u zo min mogelijk ongemak te bezorgen doen wij ons best om alles goed en duidelijk te plannen. Wij staan tot uw dienst, met uw wensen als uitgangspunt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij willen vooraf met u heldere afspraken maken. Geen gedoe, maar duidelijkheid over wat u kunt verwachten en wat niet. Uw tijd is ons uitgangspunt.

Alle jaargetijden voeren we onze onderhoudswerkzaamheden uit. Aan u de keus wat u kiest. We hebben klanten die liever onderhoud laten verrichten als ze er zelf bij zijn. Er zijn ook veel klanten die onze werkzaamheden liever ontlopen en ons de sleutel geven. Wij garanderen kwaliteit.

U verwacht veel van een onderhoudspartner en kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid. Daarom garanderen we u onze kwaliteit. Dit doen we door vooraf met u af te spreken wat dat voor uw woning concreet betekent. Aan het einde van de opdracht toetsen we samen met u opnieuw de criteria.

Geen verrassingen als uw huis bij ons in onderhoud is. Wij informeren u tijdig en uitgebreid over de planningen en wat er gedaan wordt. Alles op basis van uw wensen die aan het begin van de opdracht zijn opgesteld. Het creëren van meerwaarde voor uw pand is voor ons een uitgangspunt.

Uw huis is uw financiële reserve. Hoe groter die reserve, hoe blijer u wordt. We werken nauw samen met woningbezitters om de waarde van hun huizen te vergroten en de onderhoudskosten te minimaliseren.

Bedrijven zijn er niet alleen voor om winst te maken, we hebben ook een verantwoordelijkheid naar onze omgeving.

Duurzaam en natuurlijk milieuvriendelijk

Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten.

Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens, dier en milieu. Maar... er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen. Vraag daarom altijd informatie bij uw vakschilder.

Postadres

Eric Kerver Schilderwerken
Vierlinghweg 36
2661 TW
BERGSCHENHOEK
  • Onderhoudsschilderwerken
  • Binnenhuis Wanddecoratie
  • Styling & Advisering

Bel met Eric Kerver

M. +31 (06) 51997861

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL50 RABO 0307 473 538
BTW ID Nummer: NL001634061B82
KvK nr. 24283084
Bel of mail ons
Mail ons