film van binnenhuis styling en wanddecoratie
Eric Kerver Schilderwerken, Onderhoud Schilderwerk, Binnenhuis wanddecoratie en Styling & Advisering

Eric Kerver

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Eric Kerver

Eric Kerver Schilder verzorgt al ruim 23 jaar volledige voorkomende werkzaamheden als (onderhouds) schilderswerkzaamheden – wandafwerking – styling – en kleuradvisering zowel binnen als buiten. U kunt voor de meest voorkomende zaken op dit gebied gebruik maken van ons bedrijf tegen redelijke prijzen.

U kunt een ouderwetse service verwachten vanuit een modern inzicht. U heeft een huis of zakelijk onroerend goed om trots op te zijn. Toch zou het aan schoonheid winnen als een paar sprekende kleuren de bouwstijl nog eens extra zou onderstrepen. Misschien heeft u bepaalde persoonlijke kleuren die daarbij kunnen worden toegepast: dat zou u huis of bedrijfspand in dubbel opzicht karakteristieker maken. Misschien is uw pand toch aan een onderhoudsbeurt toe, dat is dan een goede gelegenheid om aan uw kleuren keuze voor het buiten –en/of binnen schilderwerk te denken.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte

Wij weten zeker, dat deze zaak u ter harte gaat. De combinatie van onderhoud en kleurgeving biedt misschien de mogelijkheid het object een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Schildersbedrijf Eric Kerver © richt zich voornamelijk op Onderhoudsschilderwerken | Binnenhuis Wanddecoratie | Styling & Advisering

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

………… ericKerver_name

Postadres

Eric Kerver Schilderwerken
Vierlinghweg 36
2661 TW
BERGSCHENHOEK
  • Onderhoudsschilderwerken
  • Binnenhuis Wanddecoratie
  • Styling & Advisering

Bel met Eric Kerver

M. +31 (06) 51997861

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL50 RABO 0307 473 538
BTW ID Nummer: NL001634061B82
KvK nr. 24283084
Bel of mail ons
Mail ons